Špaldová mouka hladká, celozrnná jemná i hrubá

Pšenice špalda.

Špaldová mouka z pšenice špalda je v současnosti žádaná. Mouku ze špaldy využijete na pečení chleba, dalamánů, koláčů, k přípravě kaší i nápojů.

Je vhodná na pečení ve velkém v profesionálních pekárnách a gastro provozech i pro domácí pekárny a malé domácí pečení v troubě.

Špalda na polích 8000 let

Špaldu lidé v Evropě pěstovali už před 8000 lety. Má vyšší podíl minerálních látek a bílkovin než šlechtěná pšenice. Špaldová mouka je lehce stravitelná, méně toxická pro alergiky než běžná pšeničná mouka.

Ideální pro pečení chleba i pečiva

Špaldová mouka je variantou klasické mouky ze šlechtěné pšenice. Hodí se pro pečení chleba, pečiva, koláčů i pro přípravu kaší.

Plně přírodní mouka bez přísad

Mouka z mlýna Dubecko je čistě přírodním produktem, bez fortifikace zlepšujícími přípravky jako některé komerčně prodávané mouky a směsi na pečení. Standardní trvanlivost 4 měsíce.

Hladká i celozrnná jemná a hrubá špaldová mouka i otruby

Dodáváme hladkou, celozrnnou jemnou a celozrnnou špaldovou hrubou mouku, také otruby ze špaldy.

Balení špaldové mouky

Špaldovou mouku dodáváme v pytlích 5, 10, 15 kg nebo 30 kg.

 

Máme nový e-shop

 Objednejte si mouku pohodlně na e-shopu > Mouka-Dubecko.cz 

Free Joomla! templates by L.THEME